Workshops

Een van de dingen die het eerste opvalt als je Healing Tao beoefent  is het je bewuster worden van de seizoenen.  Je staat er meer bij stil je proeft ruikt, hoort en voelt meer wat er gaande is.Dit versterkt je verbinding met de natuur en dit kan enorm helend zijn. Bij deze workshops trainen we zoveel mogelijk buiten.

 

Eens in de maand:

een zondagochtend of zaterdagmiddag, Qi Gong – Healing Tao oefeningen gericht op het seizoen, zoveel mogelijk buiten.

Data volgen.

 

Reactie van deelneemsters:

Na Qi Gong voel ik me anders; gewoon lekkerder in mijn lijf, ik ben rustiger in mijn hoofd en veel meer ontspannen.”

“Ik kijk weer anders/met frisse blik tegen alle dagelijkse dingen aan.”

“Healing Tao brengt mij dieper in mijzelf en in de loop van jaren ervaar ik meer verbinding en evenwicht in mijzelf. Ik heb meer energie en ook meer contact met de enorme bron van energie om mij heen. Ik ervaar Healing Tao als zeer verrijkend.”