Wekelijkse cursussen

Tao Qi Gong / Healing Tao

Tao Qi Gong – maandag

We gebruiken de basistechnieken van de Healing Tao om spanning af te voeren en stevig geaard te staan. Diverse Qi Gong-vormen helpen om je energie te reguleren en te ontspannen. Door meditatie maken we nog meer contact met onszelf.

Het vertrouwen in je lichaam groeit, ook als daar veranderingen in zijn opgetreden. We bouwen in alle rust Qi Gong-oefeningen op. Alles binnen jouw mogelijkheden om ontspannen en met plezier te bewegen.

Mijn ervaring is dat Qi Gong meestal als gemakkelijker wordt ervaren dan yoga.

 

Tao Qi Gong – donderdag

We gebruiken de basistechnieken van de Healing Tao. Fysieke aarding (hoofd leeg) en contact maken met de seizoenen staan op de voorgrond.

Om als mens het lichaam te openen voor de verfijnde hemel en aardekrachten is een stevige fysieke aarding nodig. Door zachte oefeningen (o.a. Tao-Yin) en meditaties, ga je je lichaam meer bewonen en kom je steeds steviger in je lichaam en leven te staan, zowel fysiek, emotioneel als spiritueel.

 

Adem-Ontspanning

Adem-ontspanning  – in Dieren

Deze lessen zijn een uitnodiging om via beweging vrijer en meer ontspannen adem te halen. Je leert jouw ademhaling beter kennen en daarin ruimte te ervaren.