Tao Qi Gong in de natuur

Drie eendaagse Workshops ‘Tao Healing in de natuur’

De oude tao├»stische meesters gingen uit van de stelregel ‘zo buiten, zo binnen’. Het menselijk lichaam is als een mikrokosmos, die dezelfde krachten heeft als het universum of de makrokosmos. En dat betekent dat je na jaren trainen ook het universum om je heen als bron van energie in jezelf kunt ervaren.


Drie eendaagse Workshops ‘Tao Healing in de natuur’

In de workshops Tao Healing in de natuur beginnen we klein: we gaan ervaren hoe we onze directe omgeving als bron van energie kunnen gebruiken.

De prachtige natuur om Dieren en de Veluwezoom nodigt uit om je er energetisch mee te verbinden. Dit zal het effect van de Qi Gongs versterken en verdiepen. De drie workshops verstevigen je balans en voeden je energie.

Wil jij dat ook ervaren? Train dan een ochtend of een hele dag mee.

We trainen onder andere de Deep Healing Qi Gong-vorm

Deze vorm wordt vaak in de buitenlucht bij Chinese ziekenhuizen beoefend door zowel het personeel als de pati├źnten. Het doel is om gezond te worden en te blijven (fysiek, emotioneel en spiritueel). Michael Winn en Chin Fu Yin maakten deze vorm toegankelijk voor ons westerlingen.

Deep Healing Qi Gong is een combinatie van meditatie en beweging. Het is een gelaagde vorm, waarin je in je lichaam de energie van de vijf organen uit balanceert, en ze onder andere voedt met de krachten van de natuur. Je voedt je levenskracht en laat oude (emotionele) patronen los. Daardoor ervaar je ruimte en verbinding (heelheid) in je lichaam.

Deze vorm is sowieso een mooie manier om iets in beweging te zetten. Geef een aspect van jezelf extra aandacht, of los oud zeer op.

Het tempo in deze workshops is relaxed. Alle tijd om jezelf bij te houden en te genieten, ook van de natuur.


Praktische info

Volgt medio januari 2020

Kennismaken met Qi Gong? De beste manier is zelf ervaren wat het jou doet.